Therapieën

U kunt bij Acupunctuur-Zandbergen terecht voor behandelingen met:

Behandeling met moxa, cupping en/of kruiden is in de meeste gevallen een aanvulling op een behandeling met acupunctuur. De keuze voor een of meer behandelmethoden hangt af van de aard van de klachten, die het meest uitgebreid worden besproken tijdens het eerste consult.

Eerste consult

Het eerste consult begint met een uitgebreid vraaggesprek. Daarin komen de achtergronden van de cliënt en zijn of haar klachten.

De informatie die in dit gesprek naar voren komen en de gegevens die de therapeut krijgt door het uitvoeren van een aantal onderzoeken leiden tot een diagnose en een behandelplan. De therapeut zal alle bevindingen en het behandelplan bespreken met de cliënt. Alleen als zij het er samen over eens zijn zal het behandelplan worden uitgevoerd.

Een eerste consult duurt gemiddeld anderhalf uur.

Vervolgconsult

In elk vervolgconsult bespreekt de therapeut het voorgaande consult met de cliënt en het behandelplan wordt uitgevoerd. Door het gesprek en onderzoek tijdens het consult stelt de therapeut het effect van de behandeling vast. Deze kan zo nodig worden bijgestuurd.

Een vervolgconsult duurt gemiddeld een uur.

Naar boven  |  Home  |  Disclaimer