Janneke Zandbergen

portret Janneke

De behandelend therapeut bij Acupunctuur-Zandbergen is Janneke Zandbergen. Zij heeft zelf mogen ervaren hoe de kwaliteit van leven verbeterde dankzij de Chinese Geneeskunde. Deze ervaring en de adviezen van anderen hebben haar gestimuleerd een opleiding tot acupuncturist te volgen. Zo kon ze anderen helpen met dat wat haar heeft geholpen.

Janneke heeft een driejarige opleiding Chinese Geneeskunde aan de Shenzhou Open University in Amsterdam afgesloten met het diploma "Acupuncture and Chinese Materia Medica / Patented Formulae". Eerder slaagde zij voor een tweejarige HBO-opleiding "Basics Western Medicine" aan dezelfde school. Tijdens haar stages heeft ze mogen zien hoe dankbaar cliënten waren als ze na jarenlang dokteren een verbetering voelden dankzij de Chinese geneeswijze.

Na haar diplomering is Janneke gestart met een eigen praktijk in Zwaag (NH).

Passie voor Chinese Geneeskunde

Niet alleen haar eigen ervaringen hebben Janneke warm gemaakt voor Chinese geneeswijze, maar ook de eenvoud ervan. Therapieën volgens TCM zijn gericht op de klachten. Men hoeft niet te wachten op eindeloze onderzoeken, maar de cliënt kan bijna altijd onmiddellijk behandeld worden. Dat werkt zowel voor de cliënt als voor de behandelend therapeut heel bevredigend.

Naar boven  |  Home  |  Disclaimer